Lásky, vrásky, bublinky - Safr, Libka (Román (Motto), 2019)
Krátké povídky a postřehy určené ženám o kouzlu i úskalí partnerských vztahů. Autorka-blogerka zde v drobných literárních útvarech radí zralým ženám, kterak se vyrovnat s láskou, sexem a muži a též jak se nehroutit z milostných neúspěchů či přibývajícího věku. Zkušenosti okořeněné špetkou sarkasmu.